Pisane barve in raznoliki vzorci za posteljnino vaših sanj

vzorci posteljnine

Pisane barve in raznoliki vzorci za posteljnino vaših sanj

Vsak prostor potrebuje dodatke, predmete, spominke ali posebne kose pohištva, ki izstopajo, mu dajo značaj in vnesejo poseben pečat. Tako kot je sedežna garnitura osrednji del dnevne sobe, je postelja osrednji del spalnice. In kaj drugega bo pritegnilo pogled na razkošno posteljo kot nekoliko posebna, izstopajoča ali celo odštekana posteljnina 200×200? Osnova dobrega spanca je kvalitetna postelja skupaj z vzglavnikom in odejo, posteljnina pa je tista, ki v prostor vnese svežo energijo in do neke mere vpliva na kakovost spanca. Posteljnina 200×200, ki se barvno in stilsko ujema s preostalimi elementi v sobi oz. spalnici, lahko občutno vpliva na počutje in tudi spanje, dizajn celotnega prostora pa dvigne na nov nivo. Pri opremljanju spalnice nekaj pozornosti zato namenite tudi posteljnini, ki bo s premišljeno izbiro vrhunsko zaokrožila dekoracijo celotnega prostora.

Naša ponudba:

S pravimi barvami posteljnine do vrhunskega spanca

Posteljnina 200×200 je še posebej primerna za večje zakonske postelje in temu primerno je večja tudi njena površina, zato ob nakupu skrbno premislite, kakšne barve boste izbrali za odejo na osrednjem kosu pohištva vaše spalnice. V grobem lahko izbirate med tremi skupinami barv, vsaka od njih pa bo na posteljnini dosegla svoj učinek:

  • Žive barve: če ste strastna, močna in aktivna oseba, ki v življenju nima obstanka, je za vas prava posteljnina 200×200 v rdeči, rumeni, oranžni ali vijolični barvi in njihovih odtenkih. Z njimi boste v spalnico vnesli živahnost, odlične pa so za poživitev sicer bolj nevtralnih dizajnov spalnice. To so barve optimizma, strasti in neskončne energije, ki bodo na celotno spalnico vrgle povsem novo luč. Vseeno z njimi ne gre pretiravati, saj lahko vzbujajo občutek utesnjenosti ali prenasičenosti.
  • Umirjene barve: so odlična izbira za vse, ki bi v spalnico radi vnesli svetle, pomirjujoče tone, ki vas bodo zazibali v nežen spanec. Posteljnina 200×200 v pastelnih barvah ali svetlih modrih, zelenih, rožnatih in rumenih odtenkih bo v spalnici pričarala vabljivo vzdušje nežne romantike, z lahkoto se boste sprostili in pripravili na nočni počitek.
  • Nevtralne barve: posteljnina 200×200 v belih, bež, rjavih in sivih odtenkih je najprimernejša za spalnice z barvitimi stenami in drugimi pisanimi elementi, saj uravnoteži videz celotnega prostora. S svojo preprostostjo in čistostjo na drugi strani pa pozitivno vpliva tudi na spanec, saj svež zemeljske barve pomirjujoče vplivajo na telo. Njihova skrivnostnost bo v prostor vnesla tudi nekaj mističnega pridiha in spalnico spremenila v stilno dovršen prostor za nočni počitek.

Vzorci in potiski posteljnin za razgibano spalnico

Vzorci in potiski bodo na vaši posteljnini naredili čudeže – če ste bolj rahločutna duša, lahko posteljnina 200×200 zasije v prepričljivi nežnosti nevtralnih barv, potiskana z mehkimi cvetličnimi motivi in drugimi vzorci iz narave. Zamislite si zeleno listje na nežno karamelni podlagi in naj vas sanje vodijo na ocvetličen pomladni travnik, poln harmoničnega drhtečega življenja.

Za vse, ki se navdušujete nad drznostjo, so prava izbira močni, prepričljivi motivi sodobne džungle in eksotike, v poštev pa pridejo tudi potiski z živalskimi motivi, s katerimi posteljnina 200×200 dobi divji pridih puščavskega safarija.

Če želite v spalnico vnesti nekaj življenja, izberite posteljnino živahnih mavričnih barv in znova prebudite otroka v sebi. Taka posteljnina 200×200 odraža mladostnega duha in igrivost, pisana paleta barv pa v še tako turobno spalnico prinese veselje in vedrino.

Kako dopolniti posteljo, da bo kot iz pohištvenega kataloga?

Posteljnina 200×200 pa ni edina, s katero lahko osvežite videz vaše spalnice. Razkošen videz spalnice boste dosegli z bogatimi pregrinjali za ležišče, ki imajo poleg estetske tudi ali predvsem zaščitno funkcijo. Izbirajte tudi zanimive prešite odeje, jih domiselno zložite ob nogah ali privihajte njihove robe ter se poigrajte z barvnimi kombinacijami, kar bo še nadgradilo videz celotne spalnice. Tudi posteljnina 200×200 brez vzorca ali posebnih potiskov lahko v spalnici v kombinaciji z drugimi dodatki prav zasije. S posameznimi barvami boste dosegli eleganco, svežino, brezčasnost ali bogatost, k temu pa obvezno dodajte še okrasne blazine, s katerimi prekrijte blazine za spanje in ustvarite videz razkošne postelje, v katero se boste vsak večer kar potopili. Ne bojte se eksperimentirati, bodite drzni in ohranite pravo mero okusa ter si z izbiro prave posteljnine vsak dan zagotovite najboljši spanec vašega življenja.

Izdelek ste pravkar dodali v košarico.: